Basic Tank – Cali Faye Collection

Dit prachtige stofje vond ik op het laatste Stoffenspektakel in Aalst. Het was een grote lap die mijn vriendin en ik in twee deelden en waar we dus elk slechts enkele euro’s voor neertelden. Voor het patroon ging ik eens wat verder kijken dan mijn neus lang is. Ik liet de stapel magazines van La Maison Victor eens links liggen en negeerde de naaiboeken op mijn boekenrek. Via Instagram (@sarahblao) vond ik een heel leuke collectie patroontjes, de Cali Faye Collection. En deze basics tank top sprong meteen in het oog. Want het stofje vraagt eigenlijk wel om een simpel patroon…

Het naaien op zich houdt zich echt niets in, er zijn namelijk slechts 2 patroondelen. Aan de schouders moest ik wel flink wat innemen. Een beetje decolleté mag zeker, maar te veel is toch te veel ;-)

Maar het resultaat… tja, dat mag er zeker zijn. Een leuke, simpele top die je op veel verschillende manieren kan dragen… I love it!

Op een jeans, lekker los en casual…

Of een tikkeltje feestelijker…

Het kan echt allemaal met dit eenvoudige patroontje, en ik denk dat ik het ook niet bij eentje zal houden… Dit vraagt toch om meer, niet? En heb je de andere patroontjes in deze collectie gezien? Daar zit nog heel wat moois tussen om uit te proberen!

Patroon: Cali Faye Collection

Stof: Stoffenspektakel

Lange rok: Close Up

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Khadetjes
  14 juni 2017 at 22:38

  Wow! Mooi zeg, helemaal fan van dit bloesje ♥

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   15 juni 2017 at 19:27

   Bedankt! Ik ook ;-)

 • Reply
  eva
  15 juni 2017 at 10:59

  Okee, ik wil ook een basic tank. Keimooi, deze, het stofje is prachtig. Merci voor de inspiratie!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   15 juni 2017 at 19:28

   Doen, Eva! Helemaal iets voor jou!

 • Reply
  Davina
  15 juni 2017 at 20:30

  ‘t is echt een mooitje! Leuk hoe de stof zo valt!

 • Reply
  jochapeau
  15 juni 2017 at 22:21

  Ooh ! Echt prachtig !

 • Reply
  Sarah
  17 juni 2017 at 20:59

  Ik ben fan!!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!