Wolf (1)

Onze kleinste man in huis kreeg een flinke groeischeut en dat was te zien aan de pyjama’s van vorige winter. Tijd voor iets nieuws dus. En aangezien dat Wolf-patroon op 123 in elkaar zit, was de keuze in deze drukke tijden heel snel gemaakt. Twee pyjama’s maken in één week, dat is voor mij een hele prestatie. Maar ik ben blij dat ik er even tijd kon voor maken, des te meer omdat Arne er zó blij mee was…

Tijd om te shoppen voor nieuwe stofjes was er helaas echt niet, maar dan komt zo’n berg stoffen in eigen voorraad natuurlijk wel van pas. Voor deze versie gebruikte ik een echte oldie van Lillestoff waarvan ik echt niet meer weet waar ik het ooit kocht. Het pinguinstofje was alvast heel toepasselijk voor het winterse weer dat hier deze week heerste.

Ook voor de tweede Wolf haalde ik alles uit mijn eigen ‘stash’. Maar die tweede pyjama, dat is voor een volgende post…

Patroon: Wolf – Zonen09

Pinguintricot: Lillestoff

Effen tricot en boordstof: Stoffenspektakel

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  saskia
  17 december 2017 at 10:01

  Waw, het mag dan wel een oldie zijn, maar die print maakt me instant vrolijk. Mooi kleurtjes die je zoon prachtig staan! Het lijkt banaal om zelf pyjama’s te maken (dat vond ik toch voor ik zelf mijn eerste versie maakte), maar eigenlijk zijn dat de stuks waar je zelf het meest van geniet. Hier thuis hangen ze zo graag in hun PJ’s voor tv :-) !

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   19 december 2017 at 20:22

   Dank je wel, Saskia! Het zijn nog gezelligere pyjamadagen in zelfgemaakte stuks hé :-)

 • Reply
  TinneV (NaaiSGerief)
  17 december 2017 at 11:24

  Hier net hetzelfde: een zoon bij wie de pyjamabroeken plots tot net onder de knieën kwamen!!!!! Wegens tijdsgebrek maakte ik er enkele zonder fratsen: zelfs de zomen naaide ik gewoon snel om maar eigenlijk zie ik dat toch liever, zo’n mooi boordje!!!!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   19 december 2017 at 20:24

   Zo’n groeispurtje is altijd een goeie motivator om aan het werk te gaan hé ;-)

 • Reply
  Rineke
  17 december 2017 at 21:13

  Mooie Stoffencombi en de kleuren zijn je zoon op het lijf geschreven <3

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   19 december 2017 at 20:24

   dank je wel!!

 • Reply
  LaFilleHella
  17 december 2017 at 21:59

  Ik blijf ze graag zien die zelfgemaakte pyjama’s in blogland. Heel erg mooi, ideaal stofje voor een winterse pyjama.

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   19 december 2017 at 20:26

   Dank je wel! Vond die pinguïns ook heel toepasselijk :-)

 • Reply
  lunatiek
  17 december 2017 at 23:09

  Oh, zo’n pyjama is toch scoren!! Heel tof!!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   19 december 2017 at 20:27

   Goeie punten voor mama ;-)

 • Reply
  Flaflinko
  19 december 2017 at 16:40

  Een knappe kerel in een mooie pyjama!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   19 december 2017 at 20:27

   Dank je wel hoor :-)

  Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!