Wolf (2)

Met 1 pyjama was het nijpende tekort door de groeispurt natuurlijk niet opgelost… dus maakte ik meteen ook maar een tweede. Opnieuw met stofjes die ik in mijn eigen voorraad vond. En als beloning een heel contente zoon… waarvoor doen we het anders? :-)

Het stofje van de trui gebruikte ik trouwens in een ver verleden eens voor een kaptrui voor Arne. Even terugblikken deed me meteen ook in een nostalgische bui belanden… Ik besefte plots hoe snel de tijd wel vliegt en hoe groot mijn kleine man wel wordt… Het gaat razendsnel!

Misschien moet ik maar gauw nog wat Wolfjes maken… voor hij ook uit de grootste maat groeit :-)

Patroon: Wolf – Zonen 09

Tricot: Stoffenkamer (heel lang geleden)

Boordstof: Stoffen Van Leuven

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Katja
  24 december 2017 at 09:27

  Super mooi!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   2 januari 2018 at 19:32

   dank je, Katja!

 • Reply
  Joke (The Needle Of Choice)
  6 januari 2018 at 22:49

  Oh, heel leuk! Pyjama’s zijn zo’n dankbare naaisels! Deze ziet er heerlijk comfy uit

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!